A New Chapter Wholemega pozitív hatásai

A New Chapter Wholemega pozitív hatásai

Egyre többször hallani, hogy az orvosok lazacolajat ajánlanak betegeiknek a legkülönbözőbb panaszok esetén. Ez nem meglepő, hiszen az orvostudomány is elismerte az omega-3 zsírsavak egészség megőrző hatásait. Elsősorban a koleszterinszint csökkentésével, és a szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésében vált elismerté, azonban az egészségre gyakorolt hatásai rendkívül szerteágazóak.

A legújabb kutatások szerint lazacolajjal megelőzhető a szélütés, javul a szívműködés, és csökken a trombózishajlam is. Ezen túlmenően, kiválóan elejét vehetjük a reumának, az asztmának és a pikkelysömörnek, megelőzhetjük a gyulladásos bélbetegségeket és a rák bizonyos fajtáit, melyek valószínűleg a helytelen étkezésre vezethetők vissza.

New Chapter Wholemega

A New Chapter Wholemega hatása a szív- és az érrendszerre

A New Chapter Wholemega nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, mely az emberi szervezetnek anyagcsere-folyamataiban fontos szerepet játszik. Azonban ezeket az esszenciális zsírsavakat a szervezet képtelen magától előállítani, ezért rászorul a rendszeres bevitelre.

Számos tanulmány bebizonyította már, hogy omega-3 zsírsavakkal csökkenthető a szívinfarktus rizikója, és halfogyasztással jót teszünk az ereinknek, keringésünknek.
A New Chapter Wholemega-ban található lazacolaj megakadályozza, hogy a véralvadék lerakódjon az érfalon, ezáltal csökkenti az akut érelzáródás veszélyét és elősegíti a vér áramlását a legkisebb erekben, a kapillárisokban is.

New Chapter Wholemega

A New Chapter Wholemega hatása a koleszterinre

A telítetlen omega-3 zsírsavak felszívódnak a bélrendszeren keresztül, majd a vérkeringéssel eljutnak a különböző szervekhez és szövetekhez. Sejtjeink felszívják, majd a sejtmembránban elraktározzák őket.  Első lépésben csökkentik a megemelkedett koleszterinértékeket. Több kutatás bebizonyította, hogy a vérzsírtartalom a lazacolajban található omega-3 zsírsavak hatására gyorsan csökken. A fokozott omega-3-bevitelnek köszönhetően egyidejűleg csökken az összkoleszterinszint, miközben a „káros” LDL-koleszterin csökken, a „jó” HDL-koleszterin nő.

A New Chapter Wholemega hatása a vérnyomásra

A New Chapter Wholemega-ban található lazacolaj normalizálja vérnyomást. Számos kísérlet során igazolódott, hogy azoknak a betegeknek, akik napi 9 gramm halolajat fogyasztottak, jelentős mértékben csökkent a vérnyomásuk.

A New Chapter Wholemega hatása a gyulladásra

Az New Chapter Wholemega készítményben található omega-3 zsírsavak néhány krónikus gyulladás esetén is hatásosnak bizonyulnak. Elsősorban a pikkelysömöre, reumára és gyulladásos bélbetegségekre ajánlják. Azoknál a betegeknél, akik nagy dózisban kaptak lazacolajat, a gyulladásos folyamatok jóval enyhébb formában zajlottak le, mint azoknál a személyeknél, akik nem részesültek alternatív kezelésben.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat - Hívjon minket kérdésével: (+36) 70/325-4363

Ingyenes házhoz szállítás

Ingyenes házhoz szállítás - 15.000 Ft felett!

Megrendelés

ProVitamin - vitamin, natúrkozmetikum és bioélelmiszer webáruház